Organisatie

Wie organiseren het WEvent?

Het WEvent wordt vanuit de werkgroep Ondernemerschap, Kansrijke Groningers georganiseerd. Alle partners in het Kindcentrum WIJland, de Klim-op en het Hogeland College werken mee aan het organiseren van dit evenement.

De kinderen worden actief betrokken bij het organiseren van de activiteiten, deze variëren van kraampjes waar je iets kunt kopen, workshops, een open podium, eettentjes en nog veel meer.

 

Samenwerken en ondernemerschap

Door het organiseren van een Event binnen het Kindcentrum WIJland leren kinderen samenwerken, omgaan met geld, presenteren, keuzes maken, initiatief nemen. Het bevordert het verantwoordelijkheidsgevoel, kinderen doen financiële kennis op, ze brengen theorie in praktijk en ervaren wat ondernemerschap inhoudt.

Door de organisatie breder te trekken komen de kinderen in aanraking met het Voortgezet Onderwijs en het bedrijfsleven. Op deze wijze wordt hun horizon verbreed. Binnen het krimpgebied in de regio beseffen we dat samenwerking belangrijk is.

 

Sponsoren? Meedoen? Meehelpen?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meewerken aan dit WEvent? Dat kan! We zoeken nog sponsor-cadeautjes voor het lootjes trekken en de superronde. Daarnaast kun je ook een kraampje huren, voor je bedrijf, je eigen goede doel of gewoon voor jezelf. Een kraampje kost 15,- euro.

Wat is het WEvent?

Een gezellig evenement met markt, workshops, muziek, eten & drinken, springkussens, lasergamen en nog veel meer!

Voor wie is het?

Voor jong en oud, klein en groot, voor iedereen die zin heeft in een leuke middag! Kom gezellig kijken!

Wat kost het?

De toegang is gratis. Activiteiten, workshops, eten & drinken kosten wel geld. Dit zamelen we in voor het goede doel!

Waar is het?

In en om kindcentrum WIJland in Middelstum en deels op het sportterrein. Zuiderstraat 1.

WEvent Middelstum

26 juni 2024 - van 14:00 tot 19:00 - Kindcentrum WIJland

Kom ook gezellig langs en help het goede doel!

ProgrammaOver het goede doel