Het goede doel

Een kind 8 jaar naar school in Senegal én Lutje Geluk in Groningen

In 2019 is het oude meubilair van de Wilster aan de school in Kafountine geschonken. Twee leerkrachten zijn er in dat jaar op bezoek geweest. Ze vertelden het verhaal van de kinderen die niet naar school gaan omdat ouders het niet kunnen betalen. Zo hebben we het idee opgevat om tenminste één kind de mogelijkheid te bieden om naar school te gaan. In 2022 is dit ruimschoots gelukt met het Wevent!

Dit jaar willen we de opbrengst weer ten goede laten komen aan de school. Voor schoolmaterialen, bouwmaterialen en voorzieningen. Ook zal een deel van de opbrengst gaan naar Lutje Geluk in Groningen. Zij verzorgen dagjes uit voor gezinnen die dat zelf niet kunnen betalen.

 

Sponsoren? Meedoen? Meehelpen?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meewerken aan dit WEvent? Dat kan! We zoeken nog sponsor-cadeautjes voor het lootjes trekken en de superronde. Daarnaast kun je ook een kraampje inrichten, voor je bedrijf, je eigen goede doel of gewoon voor jezelf.

Wat is het WEvent?

Een gezellig evenement met markt, workshops, muziek, eten & drinken, springkussens, lasergamen en nog veel meer!

Voor wie is het?

Voor jong en oud, klein en groot, voor iedereen die zin heeft in een leuke middag! Kom gezellig kijken!

Wat kost het?

De toegang is €2,50 voor volwassenen en €5,- voor kinderen (incl. deelname aan alle Workshops, zo lang en vaak als je wil!). Dit zamelen we in voor het goede doel!

Waar is het?

In en om kindcentrum WIJland in Middelstum en deels op het sportterrein. Zuiderstraat 1.

WEvent Middelstum

26 juni 2024 - van 14:00 tot 19:00 - Kindcentrum WIJland

Kom ook gezellig langs en help het goede doel!

ProgrammaOver het goede doel